avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reabilitare cazier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

reabilitare cazier

In luna 08.2015 am fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pt inselaciune fara termen de proba.cand imi pot reabilita cazierul? Multumesc
Bună ziua, am o curiozitate, eu am o condamnare de un an și 4 luni cu suspendare și doi ani de încercare, cei doi ani o sa fie după ce îmi ispășesc condamnarea? Sunt condamnat pentru ștergerea sau modificarea locului accidentului, și vreau sa dau de permis dar nu îmi dau voie, țin sa precizez ca mi-ai primit condamnarea înainte sa intre fapta la infracțiuni rutiere, și școala de șoferi am început-o înaintea întrării noii legi, ce pot sa fac? Sa stau pana în 2026?
Termenul de supraveghere se calculează de la data când hotărârea prin care s-a pronunţat suspendarea executării pedepsei sub supraveghere a rămas definitivă.
Dupa 1 an de zile de la definitiva, aveti dreptul sa sustineti examen pentru un nou permis.
Băiatul meu a fost condamnat cu amânare în august 2021 și termen de supraveghere de 2 ani. Întrebarea mea este, când se va șterge datele din cazierul judiciar? Mulțumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este vorba de amanarea aplicarii pedepsei, aceasta nu este o hotarare de condamnare.
Dupa 2 ani, se sterg mentiunile din cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului judiciar Paul112 Paul112 Buna ziua in 11 octombrie 2011 am primit sentinta definitiva si irevocabila , 8 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pentru ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept Adrian-3G Adrian-3G Buna ziua! In anul 2014 am primit o pedeapsa cu suspendare de 2 ani de 6 luni si 5 ani termen de incercare, in martie 2019 se implineste termenul si as dorii ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta definitiva de condamnare StefaniaStefania StefaniaStefania Buna ziua, va rog oferiti-mi o interpretare la urmatoarea sentinta: In baza art. 334 C. proc. pen. admite cererea de schimbare a incadrarii juridice ... (vezi toată discuția)