avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Despre popriri salarii
Discuție deschisă în Executare silită

Despre popriri salarii

buna ziua , am avut o poprire pe cardul de salarizare anul trecut in fiecare luna de 30% suma care a fost retrasa lunar. Anul acesta in ianuarie pentru ca am ramas fara job am facut cerere in scris solicitandu-i domnului executor ridicarea popririi specificand si motivul clar ca nu mai lucrez . Dumnealui mi-a dat o foaie cu desfiintare poprire salarii , am dus-o la banca unde mi se vira salariul si a fost ridicata . La banca mi s-a comunicat ca nu mai am creditului respectiv si ca creditul ar fi stins deodata ce am primit aceasta desfiintare din partea executorului. Astazi am fost la domnul executor pt a ma asigura si dumnealui mi-a dat un iban unde ar trebui sa achit o rata lunara pentru suma ramasa din credit dar scrie cont de consemnare. Nu este numele meu nu este nr dosar / credit etc. Imi puteti explica va rog frumos ? Exista posibilitatea sa mi se puna iar poprire pe cardul de salarii ? Eu am cerut explicatii dar nu mi s-au oferit . Multumesc

Alte discuții în legătură

Salut, cont bancar blocat tudorconti tudorconti Am poprire pe salariu iar banca la care imi este virat salariul mi-a blocat contul.Am dus adeverinta la banca prin care fac dovada retinerilor lunare din ... (vezi toată discuția)
Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Poprire dubla pe o pensie de invaliditate stepimar stepimar Initial am avut o executare silita si intre timp fac un card de credit la Europe Credit Bank In momentul cand suma luata pe card era stinsa ma duc sa predau ... (vezi toată discuția)