avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confirmare renunţare urmărire penală
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Confirmare renunţare urmărire penală

Buna ziua !
Am și eu o problema ,in urma cu un an fost acuzat de tentativa de furt calificat.
Am fost audiat de către poliție in noaptea furtului , și am declarat cele întâmplate . După ce dosarul a ajuns la procuror am primit citație la domiciliu in care acesta propune judecătorului renunțarea la urmărirea penală și plata cheltuielilor de judecată (100 lei). La scurt timp am primit o alta citație in care eram chemat la judecătorie pentru a vedea soluția judecătorului . M am prezentat iar acesta a acceptat renunțarea la urmărirea penală . Timpul petrecut la judecătorie a fost foarte scurt ,M au întrebat dacă am ceva de declarat (un ultim cuvânt) am zis ca regret fapta și am fost lăsat sa plec nu mi s a spus nimic de vreo pedeapsa .
Ce se va intampla acum ?, o sa primesc amenda sau munca in folosul comunități deși nu mi s a spus nimic la judecătorie ?
Va mulțumesc !
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
Andrei10andrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara. am dosar pentru furt calificat și am o întrebare vă rog să ma ajutați. am 23 ani, ... Em Elena Em Elena Bună seara, am o întrebare vă rog să ma ajutați. Am 23 ani, am furat dintr-un magazin din mall bunuri în valoare de 800-900 lei pe care cand ma prins ... (vezi toată discuția)
Furt.va rog frumos lamuriri punisher89 punisher89 Am facut si eu o prostie.Venind intr-o noapte de la un amic unde consumasem cam mult alcool,mi-am amintit ca mi-au fost furate capacele de la masina si ... (vezi toată discuția)
Citatie politie pentru un furt fara intentie Adi. P Adi. P Buna ziua, am decis sa postez si eu o intamplare a mea prosteasca, in cateva cuvinte si daca este cineva amabil sa imi dea un raspuns . Intr-o miercuri seara ... (vezi toată discuția)