avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Responsabil cu protectia datelor
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Responsabil cu protectia datelor

Acolo unde activitatea firmei nu presupune folosirea datelor clientilor dar firma are peste 200 salariati se pune problema de responsabil cu protectia datelor? Poate sa fie numit salaritul de la informatica sau salariatul de la personal? Ce pregatire le trebuie?
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Societate care presteaza servicii in conditiile art.2 alin.5 din hg 500/2017 ArealExpert ArealExpert Societatea X are incheiate contracte de prestari servicii transmitere date in REGES cu mai multi angajatori . Activitatea preponderenta a firmei este in ... (vezi toată discuția)
Munca in plus cathy1220 cathy1220 Buna ziua, Fratele meu lucreaza la o firma privata. Clientul firmei a cerut sa preia atributiile unui angajat de al lor care a fost dat afara. In momentul ... (vezi toată discuția)
Structura functionala (partea de conducere) la o sc miki2_1 miki2_1 Buna, Am ajuns si eu in ultimul an de facultate si am de facut licenta. Problema e ca am gestiunea si contabilitatea capitalurilor proprii la o SC. In planul ... (vezi toată discuția)