avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MA POT CONSTITUI INTERVENIENT ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MA POT CONSTITUI INTERVENIENT ?

Promarta a pus in vedere unui vecin sa intre in legalitate cu o constr. edif. ilegal , aceasta se aflape terenul meu . Evident ca nu se poate far aacordul meu . Vecinul nu va putea intra in legalitate . Primaria va constata ca nu s- conformat , il va amenda si se va ajunge in instanta . Acolo laturi de primarie ma pot constiti parte ? Sunt interesata in desfiintarea constructiei si aducerea terenului in starea initiala .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic aveti toate drepturile, puteti depune cerere in acest sens, instanta va admite sau nu interventia dv. functie de analiza starii de fapt si de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie legala daca exista? modificare structura de rezistenta imobil vasi49 vasi49 Locuiesc intr-un imobil (parter ,etaj,pod),la parter,proprietate .In anul 2004 proprietarul de la etaj a mansardat podul si a desfiintat niste pereti interiori ... (vezi toată discuția)
Pot schimba acoperișul tip terasa cu acoperiș tip mansardă ... brin brin Pot schimba acoperișul tip terasa cu acoperiș tip mansardă ? Locuiesc într-un bloc cu patru etaje și doresc construirea unui acoperiș deasupra ... (vezi toată discuția)
Construirea unei case in ilfov Euroinvest Euroinvest Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati in legatura cu luarea unei decizii. Am cumparat de curand o casa veche din paianta cu cateva anexe cu teren total de 191 ... (vezi toată discuția)