avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare tractor pe domeniul public
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare tractor pe domeniul public

Vecinul meu pune , remorca si tractorul la mine la poartă , imi strică gazonul si lasă numai urme de utilaje ...mă deranjează si nici măcar voie nu cere
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:24, 27 Aprilie 2018
Acolo pare a fi teren/drum public. Daca este parcat aiurea, incomodeaza circulatia dv. si a altora pe drumul pulic, puteti solicita sprijinul politiei locale/nationale.
Pe domeniul public, daca acolo nu este parcarea interzisa, vecinul nu trebuie sa va ceara voie sa parcheze.
Daca strica gazonul, spala tractorul, etc. puteti sesiza primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru a se lua masuri administrative. Poate se monteaza un semn cu parcarea interzisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare autobuz adelina2019 adelina2019 Bună seara, am o întrebare va rog:fratele meu e șofer de autobuz, parca mașina lângă casa la sat(nu bloca circulația sau vreo întrare), vecinii au ... (vezi toată discuția)
Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare tractor rutier angelmic angelmic Cu respect ii salut pe toti cei care vor reusi sa ma lamureasca intr-o problema destul de complicata, zic eu! Voi cauta sa fiu cat mai scurt! Pe ... (vezi toată discuția)