avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident sens giratoriu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident sens giratoriu

Buna ziua,acum cateva zile am fost implicat intr-un accident usor cu daune minore in sens giratoriu,am facut constatare amiabila cu domnisoara care a semnat ca fiind vinovata.Ieri am fost la constatare si sa razgandit scriind in declaratie ca nu se recunoaste vinovata.Constatatorul a trimis probele la Bucuresti pentru stabilirea vinovatiei.Dar sa va explic cum sa intamplat. Mergeam pe un drum cu sens unic,aproape de sensul giratoriu am dat semnal stanga deoarece vroiam sa ies in stanga,am dat prioritate si am intrat in sens am facut inconjurul lui si cand eram gata sa ies am fost lovit de o masina care venea din partea dreapta coborand de pe un pod unde are cedeaza trecere si dorea sa mearga catre inainte in stanga mea.Am tot citit diverse pe net despre sensul giratoriu dar se pare ca eu a-s fi vinovat ca am schimbat banda de mers fara sa ma asigur si am lovit cealalta masina dar eu fiind deja in interiorul sensului giratoriului de ce nu m-i sa acordat prioritate. Asigurare avem la acelasi asigurator si as vrea sa actionez in judecata asiguratorul daca ma va gasi vinovat.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Accident in intersectie cu sens giratoriu predator predator Buna ziua, am avut un accident cu masina in interiorul unui sens giratoriu, eu eram pe banda 2 sa fac bucla sensului la stanga cand cu viteza din stanga a ... (vezi toată discuția)
Incident rutier jamesbond12 jamesbond12 Buna seara. Acum 2 zile am fost implicat intr-un accident rutier minor. eram in sensul giratoriu(sunt 3 benzi in acel sens giratoriu) de la Arcul de Trimuf, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!vreau sa depun o contestatie in cauzul unui accident ... AngelicaCeh AngelicaCeh Buna ziua!Vreau sa depun o contestatie in cauzul unui accident in sensul giratoriu ptr ca consider si sustin nevinovatia mea.Eu circulam in aceias sens de mers ... (vezi toată discuția)