avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... postul de director camin cult.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

postul de director camin cult.

In anul 1990 am fost angajata pe baza de concurs la un camin cultural.Pe acea vreme posturile de director erau scoase la concurs de catre prefeturile judetelor si concursul era organizat tot de catre ele cu sprijinului Inspoectoratului Judetean de Cultura..
Verificandu-mi intamplator cartea de munca am sesizat ca dupa cca 3 ani,nu mai apaream director ci referent..In consecinta nu am mai beneficiat de indemnizatie,terminad studiile superioare am ajuns referent gr.1.
Cerind informatii de la actualul secretar mi s-a spus ca in baza unei legi toate posturile de director au fost transormate in referent si ca daca vreau sa fiu director sa dau iar concurs conf.legii.Va intreb cum este posibil,atata timp cat eu am o decizie de incadrare ca director si nu mi s-a adus niciodata printr-un ninscris oficial ca mi s-a transformat postul de director in referent. Cum sa mai dau o data concurs.daca l-am dat o data in anul 1990.?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 23:48, 28 Octombrie 2009
Daca nu rezolvati pe cale amiabila (si nu cred ca o sa rezolvati) singura varianta viabila este justitia.
1. De ce se intampla atatea ilegalitati in sitemul de stat unde normal ar fi sa fie un exemplu de respectare a legilor.
2. Actiunea in instanta este singura solutie. Si faceti-o cat mai repede!
3. Adresati-va Tribunalului din judetul unde aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
Cum vi se schimba incadrarea atacati decizia in justitie deoarece un drept castigat ramane asa .
In 2003 a aparut actul normativ de care face referire secretarul ... potrivit acestuia, conducerea casei de cultură este asigurată de un director numit prin concurs organizat de consiliul local sau, după caz, de autoritatea tutelară împreună cu direcţia judeţeană pentru cultură, culte şi patrimoniul cultural naţional, respectiv a municipiului Bucureşti; din comisia de concurs vor face parte reprezentanţii consiliului local, ai autorităţii tutelare şi reprezentantul direcţiei judeţene.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Cum se reincadreaza si ce salarii - va avea personalul care nu se regaseste in grila de salarizare ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa ne ajutati sa clarificam o problema privind modul cum trebuie procedat, adica - cum se reincadreaza si ce salarii - ... (vezi toată discuția)
Postul de director camin cultural transformat in referent in baza legii 40/1991 gabrielamarcela gabrielamarcela Buna ziua, In anul 1990 m-am angajat,pe baza de concurs ca director de camin cultural.Dupa un an in cartea de munca in loc de director mi s-a trecut referent ... (vezi toată discuția)
Institutie publica ContSters455690 ContSters455690 Este Caminul Cultural institutie publica in cazul in care nu are personalitate juridica si este organizat ca si compartiment in subordinea consiliului local? (vezi toată discuția)