Buna ziua.Numele meu este Istrate florentina si am un minor in intretinere in varsta de 5 ani care in urma cu aproximativ doi ani mi-a fost incredintat in urma unei hotarari judecatoresti irevocabile.Nu am fost si nici nu sunt casatorita cu tatal biologic al acestuia..In urma acestei decizii s-a calculat pensia alimentara care este o treime din salariul minim de economie avand in vedere ca tatal nu este angajat cu forme legale..Intrebarea mea ar fi.ce modalitati sunt ca tatal sa plateasca pensia alimentara pentru ca pana acum nu a binevoit sa faca acest lucru..Eu stiu ca acesta castiga venituri substantiale din servicii online pe care pe le presteaza ...exista vreo lege in care se pot afla sursele de venit si neimpozabile ca sa zic asa ?
Va multumesc!
veniturile trebuie sa fie certe si permanente.
Nu exista nicio lege in care sa se afle sursele de venit... Eventual un extras bancar, poate dovedi aceste venituri, insa neavand caracter cert si permanent, nu va fi obligat la plata pensiei de intretinere in cuantum de 1/3 din ele.
Da exista cec-uri pe care le primeste la adresa personala de la click bank .firma care se ocupa cu plata utilizatorilor online din informatiile mele...si la acea pensie modica din salariul minim pe economie daca nu vrea sa o trimita ce modalitati exista sa faca asta?pe cale amiabila mai greuy..
Reaua credinta
ralu_2008
1. in situatia in care parintele obligat la plata pensiei de intretinere nu mai obtine venituri fiscale si nu plateste pensia,[b] POATE [/b]fi acuzat de rea ... (vezi toată discuția)