avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Pot cere despăgubiri după 9 luni de zile de la ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Pot cere despăgubiri după 9 luni de zile de la accident

Nu am certificat medico-legal dar acum sesizez dureri de coloana vertebrală și am insomnie.sunt șofer la bgs transport pacienți la dializă.pe data de ,28 07 2017 am suferit un accident dandumi daună totală la mașină având 6 pacienți în mașină nu a fost nimeni rănit foarte grav.eu nu am fost vinovat să înțelegeți.datimi un sfat . pot cere daune morale? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 20:24, 29 Aprilie 2018
Cam greu... Nu puteti face dovada ca suferinta dumneavoastra are legatura directa cu accidentul. Ati fost investigat medical imediat dupa accident?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În 2021, în urma unui accident de mașină în cipru, eu și ... Adevar1 Adevar1 În 2021, în urma unui accident de mașină în Cipru, eu și fiica mea am fost rănite. Pentru ca am fost accidentata la coloana cervicala si lombara, a ... (vezi toată discuția)
Asigurarea nu vrea sa plateasca pentru daunele masinii in urma accidentului Adevar1 Adevar1 În 2021, în urma unui accident de mașină în Cipru, eu și fiica mea am fost rănite. Pentru ca am fost accidentata la coloana cervicala si lombara, a ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident petriniphoto petriniphoto Buna ziua In data de 03.06.2009 sotia mea a suferit un accident de circiulatie, mai precis a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni de la Aleea ... (vezi toată discuția)