avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As putea face ceva în privința programului de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As putea face ceva în privința programului de vizită al fostului concubin?

Eu si fostul concubin ne-am lasat in 2012 avem o fetita impreuna ,feTita sta si la mine si la el ,dar ca acum este la doar la mine fetita .pentrU ca el este o persoana care face consum de droguri el este arestat si eu as vrea ca el sa nu mai ia feTita de la mine pentru ca este in pericol cu el as vrea sa o vada farà sa mio ia ca esti sta bine la mine cu noi ..Ce as putea sa fac ?

Alte discuții în legătură

Are voie sa paraseasca tara ? giulya93 giulya93 buna ziua am si eu o intrebare . daca fostul concubin ma dat in judecata pentru custodia copilului nostru in varsta de 3 ani care este la el de o luna de zile ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului copilului elenazahiu elenazahiu Fostul meu concubin incearca prin orice mijloace sa manipuleze fetita mea de doar 6 ani impotriva mea.Santem despartiti de 8 luni,eu am plecat din casa in care ... (vezi toată discuția)
Citatie dosar trafic si consum de droguri scortisoararoz scortisoararoz Buna ziua! As dori si eu cateva sfaturi in legatura cu o citatie intr-un dosar de trafic si consum de droguri. Am primit aceasta citatie in conditiile in care ... (vezi toată discuția)