avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua,

O interprindete individuala care se afla in procedura de faliment are mai multe datorii catre diversi furnizori si anaf,
Exista infiintate mai multe popriri (cele mai multe de catre finante), iar titularului II-ului I se opreste din salariu (fiind singurul venit, nu detine bunuri nici ca pers fizica nici ca II), un procent de 50% care se transfera doar catre anaf (de la banca I s-a comunicat ca in conf cu legea finantele au prioritate), catre ceilalti furnizori nefiind transferata nicio suma. Angajatorul pers fizice pe numele careia este II-ul nu ii mai opreste nimic din salariu, facundu=se popririile de catre banca.
Unul dintre executori (care reprez unul dintre furnizorii) a luat legatura cu angajatorul solicitandu-i ca pe langa cei 50% opriti din salariu de catre banca sa mai opreasca si el ca angajator motivand ca de la infiintarea popririi pentru clientul sau nu I s-a virat nicio suma pana in momentul actual. Este posibil acest lucru? Sa se opreasca mai mult de 50% din salariu.
Si a 2-a intrebare, furnziorul respective este si cel care a solicitat insolventa II-ului, adm judiciar in urma verificarii documentelor contabile si patrimoniului titulatului II si a II-ului, a constatat ca nu exista nimic de valorificat si a propus falimentul, lucru aprobat de judecator, Inafara de aceasta poprire care va ramane pe pers fizica, ce altceva poate poate pati titularul II (din actele contabile se vede ca nu au existat venituri care sa fi putut achita datoriile existente). Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Faliment intreprindere individuala karlasofia karlasofia aninaziua. La momentul actual pe numele persoanei fizice care are o întreprindere individualăa existăa mai multe popriri pe salariu în urma datoriilor ... (vezi toată discuția)
Poprire atat pe salar cat si pe restul virat in contul de salariu Tygers Tygers Buna ziua, Am o poprire pe salariu infiintata de un executor judecatoresc, firma imi opreste lunar 1/3 din salariu si restu ii vireaza in contul de salariu ... (vezi toată discuția)
Adresa de infintare a popririi Darie C Darie C Buna ziua, Am primit la adresa firme-i o \"adresa de infiintare a popririi\" pt doi angajati - pt neplata unor amenzi din trecut. Ce trebuie sa fac eu ca ... (vezi toată discuția)