avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment intreprindere individuala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment intreprindere individuala

aninaziua. La momentul actual pe numele persoanei fizice care are o întreprindere individualăa existăa mai multe popriri pe salariu în urma datoriilor către anaf si furnizori. Ce se întâmplăa cu aceste datorii șsi cu popriile pe salariu în cazul falimentului (I.I.-ul îndeplineșste conditiile pentru faliment si nu exista nici un bun pe numele pers fizice, doar salariu de unde lucreazăA
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 14:44, 20 Decembrie 2016
Buna ziua.
De la data deschiderii proceduriii insolventei, din punctul meu de vedere, se ridica si popririle, executarile silite in ceea ce priveste datoriile catre ANAF sau diversi furnizori .
Se aplica prevederile Legii insolventei nr.85/2014 .
Cu stima,
Marius Bote.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita karlasofia karlasofia buna ziua, O interprindete individuala care se afla in procedura de faliment are mai multe datorii catre diversi furnizori si anaf, Exista infiintate mai ... (vezi toată discuția)
Insolventa carmen-maria carmen-maria Buna seara tuturor, Sunt interesata in privinta insolventei. Mai exact am o firma x cu contract de franciza. La ora actuala nu imi pot permite sa platesc ... (vezi toată discuția)
Cum scap de datorii? andycip andycip buna ziua,ce este de facut daca o persoana si-a deschis o firma,apoi dupa cativa ani din cauza taxelor si a impozitelor (mai exact cand a fost forfetarul) ... (vezi toată discuția)