avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sistem antiefractie cf 333/2003
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sistem antiefractie cf 333/2003

Buna ziua, doresc sa obtin un punct de vedere obiectiv referitor la importul sistemelor de protectie si alarmare impotriva efractiei. Astfel, aceasta activitate ar trebui avizata de IGP? sau doar activitatile de producere, instalare mentenanta etc.
Stiu ca activitatile sus-mentionate trebuie sa fe avizate de IGP, dar niciunde nu se specifica date referitoare la importul acestor sisteme.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: alex d , utilizator 21:09, 28 Octombrie 2009
Din cate stiu eu pentru import fr sisteme si compenente antiefractie trebuie sa ai certificate de conformitate pentru fiecare produs si sa fie produse conform stasurilor UE.

Am observat ca firmele vand cu un adaos comerciale mai mare cu 30 procente catre PF si firmele care nu sunt autorizate de IGP.

Poti sa intri pe www.secpral.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am si eu o intrebare legate de camere de supraveghere. Intr-un magazin mix la tara, am instalat cu patronul un sistem de ... (vezi toată discuția)
Studii universitare necesare pt. proiectare sisteme securitate MarinelaPirvan MarinelaPirvan Ce studii universitare sunt acceptate, pt. avizarea unui cetatean, in proiectarea sistemelor de securitate, angajat la o firma cu licenta IGPR in proiectare si ... (vezi toată discuția)
Conditii instalare sistem supraveghere video cercetasul cercetasul In urma mai multor spargeri pe scara blocului , noi locatarii, dorim sa instalam un sistem TVCI, dar de catre noi si nu o firma specializata. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)