avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere pentru hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere pentru hartuire

Buna ziua , sunt implicata intr-un dosar de harturie.
*Situatia sta in felul urmator , prietenul meu a fost sunat in nenumarate randuri de o fata , iar el mi-a ascuns asta , dupa ce am aflat am cautat o prin mesaje pe fata si i-am adus niste injurii.
*mentionez ca fata ca sa il impresioneze pe prietenul meu i-a trimis niste poze nud , pe care le am vazut si in urma discutiei cu ea a precizat ca nu l va mai cauta niciodata pe prietenul meu cat si faptul ca ea nu va fi niciodata la fel de buna ca mine , dupa acest episod ea l-a resunat si eram cu el in masina , fapt pentru care m am luat iar de ea , ba chiar am si sunat o dar nu a mai raspuns.
Tot ea a efectuat o plangere penala de hartuire (Ca a vrut sa se omoare ,ca se simte amenenintata , are stari de teama , totul cred eu din cazua pozelor ce mi le a trimis cu ea nud , crezand ca o sa le arat parintilor.
Trebuie sa ma tem de ce va urma ? Sau ce pot face sa mi demonstrez nevinovatia
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
Cristian29xxx, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:50, 27 Aprilie 2018
Din ce ziceți nu e nimic clar care sa duca către o infracțiune.
Dacă ați amenintat-o ar fi infracțiune dar sunt multe aspecte de analizat.
Dacă va face plângere mergeți însoțită de avocat la audiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prietena mea, minoră, este amenințată și hărțuită de un băiat care pretinde favoruri sexuale ca să nu publice poze nud cu ea. ce se poate face? anastasiassecrets anastasiassecrets Buna seara! Am nevoie de ajutor. Prietena mea care este minora, a fost amenintata de un baiat de 18 ani sa trimita poze dezbracata. Din cauza naivitatii, ea ... (vezi toată discuția)
Am un prieten care a vb cu o fata de 24 ani din bulgaria iar ... Melekxkskakx Melekxkskakx am un prieten care a vb cu o fata de 24 ani din bulgaria iar fata aceea ia trimis poze nud cu ea si prietenul meu ia trimis si el poze nud cu el baiatul are 15 ... (vezi toată discuția)
Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)