avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fuziune sau cesionare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fuziune sau cesionare firma

Buna ziua as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva...societatea mea achizitioneaza un proiect startup ....intrebarea mea este daca firma mea e platitoare de tva si societatea din proiectul StartUP e naplatitoare de tva prin fuziune aceasta devine automat platitoare de tva sau trebuie urmati pasii separat pentru firma nou infiintata sa devina platitoare de tva...multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
Cristea Marian@, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit profit / impozit microintreprindere szasza szasza Buna ziua Va rog sa imi raspundeti ca in cazul unui SRL- D nou infiintat care va vinde produse importate, adica va avea, achizitii intracomunitare, in jur ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie andr_georgi andr_georgi Va rog sa ma ajutati cum anume trebuie sa procedez: Am o societate A care absoarbe o societate B. SI TREBUUIE SA FAC FUZIUNEA. M-am documentta dupa ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene cabinet stomatologic SinziC SinziC Buna ziua! sunt medic dentist,detin un cabinet medical individual unde am contact cu cnas.As dori sa infiintez o societate pentru a accesa fonduri europene pe ... (vezi toată discuția)