avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... licenta de export
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

licenta de export

Buna ziua,
Vreau sa mi deschid o firma in Romania cu activiate:export. Va rog sa mi spuneti de unde imi procur licenta de export,cat costa si cat e valabila.
Vreau sa export carne congelata inafara spatiului UE.
Cu respect,
Mihaela V.
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 17:13, 29 Octombrie 2009
Ministerul Comertului elibereaza licente de export si import ca o conditie prealabila iesirii sau intrarii din/in teritoriul vamal al Romaniei
Da licenta se obtine inainte de efectuarea exportului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva exista la export?? mihavasile mihavasile Buna ziua, Vreau sa export carne in tarile din afara spatiului UE.Vama si firma de shipping nu mi iau TVA spunand ca operatiunile de export sunt scutite de ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare danuuu danuuu Doresc sa aduc produse de curatenie din Spania pentru a fii vandute in romania si as dorii sa stiu care sun autorizatiile sau ce trebuie sa fac ca sa fiu in ... (vezi toată discuția)
Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)