avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proprietar construcții ilegale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proprietar construcții ilegale

Dacă primăria va începe demolarea construcțiilor ilegale,ce de va întâmpla cu chiriașii care au cartea de identitate pe adresa respectivă și nu dețin nici un alt spatiu de locuit? mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Intrebare despre buletin de identitate toadermarina toadermarina Buna ziua , am si eu o intrebare Noi stam in Bucuresti cu chirie si nu am avut posibilitatea vreodata ca sa avem casa noastra , pentru cei care stau cu ... (vezi toată discuția)
Demolare ,,urgenta" garaj cotimanis cotimanis Buna ziua!In municipiul Mangalia s-a inceput cu mare fast demolarea garajelor.Au inceput sa trimita somatii in care se invoca art.3 si 33 din legea 50/1991 in ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu intr-un spatiu cu destinatie "spatiu comercial" bciprian82 bciprian82 Buna ziua. Doresc sa ma informez cu privire la o situatie mai speciala... In curand imi va expira buletinul. Adresa care inscrisa acum pe cartea mea de ... (vezi toată discuția)