avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reconstituire carte de munca pierduta de angajator
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reconstituire carte de munca pierduta de angajator

Nu am reusit sa reconstitui periaoda 1993-1998 din cartea de munca pierduda deoarece la ITM Bucuresti si Ilfov nu s=au gasit documentele aferente.Mentionez ca posed o copie xeroxata a CM ,avand stampila si semnatura inspectorului de personal al societatii la care eram angajat(1978-2006). La tribunal ,cu martori ,directorul general al societatii,colegi din periada respectiva,se poate rezolva aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:21, 29 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate reconstitui vechimea in munca de catre instanta judecatoreasca competenta sa solutioneze conflictele de munca, pe baza inscrisurilor sau a altor probe din care sa rezulte existenta raporturilor de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca din ianuarie 2009 nikolee nikolee lucrez de trei ani de zile cu contracte de munca dar prima firma la care am lucrat nu mi-a facut si carte de munca deoarece nu erau disponibile. cand m-am ... (vezi toată discuția)
completare carti munca andrei-alexandru andrei-alexandru De la 01. 01 2009 nu se mai completeaza cartile de munca? Un coleg vrea sa faca un imprumut la banca si trebuie sa duca primele doua si ultimele doua file ... (vezi toată discuția)
Pensie florin47 florin47 Am avut contract de asigurat la Camera de Munca (avand o societate comerciala tip s.r.l.),insa am platit la buget toate obligatiile unui salariat cu contract ... (vezi toată discuția)