avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mi s-a făcut o plângere ca am lovit o mașină
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mi s-a făcut o plângere ca am lovit o mașină

A venit astazi politia la mine acasă și mia spus ca mi sa făcut o plângere ca ași fi lovit o mașină în parcare și proprietarul măr fi văzut și a mai pus și un martor care ar fi văzut incidentul mi sa spus sa duc permisul ca ași fi fugit de la fata locului
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:11, 30 Aprilie 2018
Pai ati lovit-o sau nu? Ori nu aveti cunostinta? Madona dvs are urme de accident?
Dv ca si proprietar al vehiculului nu aveti cunostiinta daca acesta a fost implicat in eveniment rutier?
Vehiculul prezinta urme care sa probeze eventual acuzele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului, sau nu andreipariu andreipariu Saptamana trecuta am accidentat pe un drum pe care aveam prioritate un biciclist(era pe bicicleta si nu pe langa ea). Dupa accident m-am oferit sa duc ... (vezi toată discuția)
Am lovit, nu foarte tare, o persoană pe trecerea de pietoni, care după ce s-a ridicat și-a luat telefonul și a fugit spunând că m-a iertat. nu am fost la poliție după aceea, mi se poate întâmpla ceva? Anca 76 Anca 76 Stateam pur si simplu la intrarea in giratoriu. O masina era in fata mea iar intre mine si masina din fata era trecerea de pietoni. Erau masini si pe stanga si ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu politia rutiera adrianaluci adrianaluci Ma numesc Adriana si problema este urmatoarea:ieri 09.07.2010 m-a cautat un politai de la rutiera cum ca 07.06.20010 as fi acrosat o oglinda fara sa opresc.A ... (vezi toată discuția)