avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Loc de parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Loc de parcare

Buna ziua as dori sa stiu cum sa fac sa nu pierd locul de parcare am fost implicat intrun accident rutier care mașină i sa dat dauna totala de către asigurător am primit o sumă de bani de la asigurătorul celui care a provocat accidentul si epava acasă vreau sa vând epava fără să pierd locul de parcare după să-mi i-au o mașină.
Cel mai recent răspuns: catalin1983 , utilizator 13:45, 30 Aprilie 2018
Aveti achitat c/v contract concesiune loc parcare aferent 2018 ?
Pentru siguranta dv ca sa nu va confruntati cu situatia relocarii locului de parcare-daca urmeaza o perioada ca locul sa fie liber,este de preferat sa informati oficial serviciul specializat din primarie ca intentionati sa pastrati locul de parcare -urmand sa achizitionati alt vehicul

Nu nu am făcut pe anul asta contract decât l-am plătit prin ghișeul.ro si atât este nevoie sa fac inainte de a vinde mașină și să-i anunț

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces dosar duana carpatica asig ovi.david ovi.david Buna ziua In data de 30.11.2010 in jurul orei 21:30 am fost implicat intr-un accident cu un camion MAN accident soldat doar cu avarii am sunat si in acest ... (vezi toată discuția)
Accident auto-polita casco rgeorgecat rgeorgecat Acum 5 ani am achizitionat o masina, in rate pe 7 ani. Obligatoriu am intocmit si o asigurare tip CASCO, fara fransiza, negociata de banca (cred).Inainte de ... (vezi toată discuția)
Reparatie dauna totala Costin1312 Costin1312 Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier din care masina mea urmeaza sa fie declarata dauna totala. Va rog sa imi spuneti daca este legal sa imi ... (vezi toată discuția)