avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contribuții salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contribuții salarii

Buna dimineața! In cazul unui salariat angajat cu 6 ore, salariu de 1425 la un SRL și angajat cu 2 ore, salariu de 475 la un ONG, cum se vor calcula contribuțiile?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 10:28, 30 Aprilie 2018
La venitul brut pentru fiecare loc de munca si in plus in fiecare luna angajatul depune in scris la fiecare dintre angajatori declaratia privind veniturile realizate, conform OMFP 2343/2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat trebuie sa plateasca angajatorul pentru contractul meu part time de 2 ore? Samicri Samicri Buna ziua, Sunt medic rezident si am incheiat contractul de munca cu spitalul la care voi lucra ( angajatorul fiind MS ). Pentru acest contract voi plati ... (vezi toată discuția)
Contributii c.a.s si c.a.s.s I Cristina I Cristina Buna ziua. Intrebare scurta :) am inteles ca, pentru salariatii care fac declaratie pe propria raspundere ca au mai multe contracte si salariul cumulat este ... (vezi toată discuția)
Contributii salarii 2018 anca.miron anca.miron Buna ziua ! Va rog sa imi lamuriti urmatoarea problema: Incepand cu data de 15.03.2018, SC X SRL angajeaza un salariat cu contract cu timp partial de 4 ... (vezi toată discuția)