avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul de vizavi si-a depozitat gunoiul la mine in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul de vizavi si-a depozitat gunoiul la mine in strada. Ce pot face?

Buna ziua,
De fapt este vorba de o batranica pe care o cunosc. Acum cateva zile a fost politia locala si i-a pus in vedere sa-si taie iarba din fata casei dar chiar la putin timp dupa, vecinul ei de vizavi si-a scos diverse gunoaie pentru curatenia de primavara la ea in strada (pe iarba, intre carosabil si trotuar). Cand l-a rugat sa le mute dansul a devenit recalcitrant si a strigat ca la el nu le poate pune fiindca sunt parcate masinile si ca portiunea din fata casei ei e domeniu public asa ca nu-l poate obliga sa le mute, cu un vocabular mult mai colorat decat imi permit sa reproduc aici.
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2018
Horbat Radu, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:10, 30 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza primaria si politia locala, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatenie in fata casei Daniel-San Daniel-San Buna ziua, As avea o intrebare.... sper ca ma puteti ajuta... In urma cu un an jumate ,am cumparat o casa intr-un sat invecinat cu orasul unde ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal de contraventie pentru ridicare auto razvanmitre razvanmitre Buna ziua! Astazi mi-au ridicat masina in sectorul 1 de pe bulevardul kiseleff, si as avea cateva intrebari: In primul rand motivul ridicari este ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)