avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Schimbare proprietar garantie mobiliara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Schimbare proprietar garantie mobiliara

Buna ziua !
Am un credit cu garantie auto la un IFN. In momentul in care am semnat contractul de credit mi s-a oprit cartea de identitate a vehicului la sediul Creditorului.
1. Pot sa fac transferul te proprietate asupra masinii in aceste conditii declarand cartea auto pierduta?
2. Creditorul are dreptul sa opreasca actele originale ale masinii?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu automobil - acte necesare KarinRauh KarinRauh M-am mutat din Bucuresti in Ilfov, mi-am schimbat buletinul, si-acum trebuie sa-mi schimb actele masinii, ca sa o transfer si pe ea in Ilfov. Cine imi poate ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters111614 ContSters111614 ma puteti ajuta cu 3 raspunsuri la urmatoarele intrebari. 1.banca iti poate opri cartea masini in original in momentul semnarii unui contract dar fara a scrie ... (vezi toată discuția)
Transfer propietate autoturism vacariuioan52 vacariuioan52 Transfer propietate.Vreau sa transfer propietatea masinii de la fiul meu catre mine .Cum trebuie sa procedez?: (vezi toată discuția)