avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare decizie APIA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare decizie APIA

VA ROG, AM NEVOIE DE UN SFAT URGENT! Vă mulțumesc!

In urma teledetecție s-au detectat două culturi în condițiile în care pe suprafața respectivă a fost doar grâu semănat, iar sa constatat că există un decalaj mai mare de 50% in condițiile in care declarația a fost făcută corect, apoi am fost chemat la Apia pentru remedierea problemelor, după care mi-a modificat pozitia parcelari, in urma acestei operațiuni a funcționarului public s-a decalat și mai mult suprafața, pe decizie specifică: SANCTIULI APLICATE DATORITĂ SUPRADECLARARII.

VĂ ROG SĂ ÎMI DAȚI O IDEEA CU CE AR TREBUI SĂ SCRIU IN CONTESTAȚIE

Alte discuții în legătură

Subventii apia AniFlorea AniFlorea In urma teledetectie am fost chemata la APIA pentru clarificari.Acolo am descoperit ca din total suprafata declarata mi-au scazut 1.17 ha pe motiv ca nu am ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene cultivare grau gruianuandreeaeugenia gruianuandreeaeugenia lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA. (vezi toată discuția)
Excludere la plata apia - spetã Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Bună seara. [b]Am o spetă cu element de noutate dacă a mai întâlnit cineva sau îşi poate exprima părerea.[/b] Un justitiabil a fost exclus de către ... (vezi toată discuția)