avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Subventii APIA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Subventii APIA

In urma teledetectie am fost chemata la APIA pentru clarificari.Acolo am descoperit ca din total suprafata declarata mi-au scazut 1.17 ha pe motiv ca nu am aceasta suprafata,lucru eronat dealtfel. Ce pot sa fac ca sa dovedesc ca sunt un om corect.Pun aceasta intrebare deoarece mi s-a spus ca nu prea am ce sa fac deoarece "asa sunt normele europene".
Cel mai recent răspuns: dan_sur_cr , utilizator 15:59, 9 Septembrie 2011
Salut , din cate stiu eu teledetectia e pentru vizualizare cultura, daca v au scazut din suprafata e posibil ca blocul fizic sa fi fost supradeclarat . In cazul in care vi s a emis decizia de plata numai in instanta mai puteti rezolva ,daca nu mergeti tot la A.P.I.A . si vedeti ce s-a intamplat exact .Daca aveti dreptate trebuie sa va dea banii ,asta in cazul in care nu ati semnat deja ca sunteti de acord cu ceea ce au facut ei .succes
Multumesc pentru raspuns! Nu am semnat nimic si nici nu s-a emis decizie de plata. Am fost doar chemata pentru clarificari si am constatat ca suprafata care a fost supradeclarata s-a scazut din suprafata mea.Am cerut sa vina pe teren si sa constate ca nu eu sunt cea care a supradeclarat si mi s-a spus ca nu mai vine nimeni.Va dati seama ca acel functionar nu m-a lamurit in nici un fel si m-a lasat sa inteleg ca este o cauza pierduta.Cum ar trebui sa procedez ca sa dovedesc ca acea greseala nu este a mea? Unde si la cine sa ma adresez?Ce ascunde acel functionar "corupt"?(am zarit pe un centralizator un fermier care avea declarata o suprafata,la teledetectie i s-a atribuit mai putin iar la plata era trecut cu suprafata declarata)
Salut, tot la APIA faceti o cerere de clarificare catre director si o inregistrati la secretariat, luati nr. de inregistrare.Cei de la apia ar trebui sa va ajute nu sa va incurce sau mai rau sa va fure dar ei profita de faptul ca cetatenii sunt neinformati .N-ar fi rau sa va documentati putin pe site-ul lor unde gasiti toate informatiile .Succes.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se contesta un pv constatare nereguli apia zama cristian zama cristian Am primit zilele acestea un PV constatare nereguli si stabilire creante, de la APIA, prin care sunt obligat a returna 740 lei din suma totala alocata de 1500 ... (vezi toată discuția)
Excludere la plata apia - spetã Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Bună seara. [b]Am o spetă cu element de noutate dacă a mai întâlnit cineva sau îşi poate exprima părerea.[/b] Un justitiabil a fost exclus de către ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie apia Ionuț050 Ionuț050 VA ROG, AM NEVOIE DE UN SFAT URGENT! Vă mulțumesc! In urma teledetecție s-au detectat două culturi în condițiile în care pe suprafața respectivă a ... (vezi toată discuția)