avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Schimbare statut asigurare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Schimbare statut asigurare

Buna ziua.Cum ar trebui sa procedeze o persoana pentru a- si schimba statatutul in sistemul de asigurari sanatate din coasigurat in persoana cu pensie de invaliditate.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Coasiguratului i se considera vechime in munca pe perioada in care este coasigurat? Popa12344 Popa12344 Buna ziua, coasiguratului i se considera vechime in munca pe perioada in care este coasigurat? Cat I se opreste din salarariu asiguratului in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de co asigurare de sanatate in urmatorul caz ? petre1981 petre1981 Buna ziua! Mama mea are 58 ani si nu mai lucreaza. Mai are 3-4 ani pana la pensie. O voi trece la mine la serviciu in intretinere pentru a beneficia de o ... (vezi toată discuția)
Coasigurat În concediu pentru cresterea copilului Marta0000 Marta0000 Buna, Sunt in concediu pentru cresterea copilului de aproape un an. Pe perioada cat am fost angajat sotia mea a fost coasigurat neffind angajata. In prezent i ... (vezi toată discuția)