avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere copil - scoala postliceala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere copil - scoala postliceala

Buna ziua!
Va rog sa imi dati un raspuns pentru urmatoarea situatie: " in anul 2016 am absolvit liceul si in acelasi an am inceput studiile la scoala postliceala-sanitara. Anul trecut,in 2017 am inghetat anul urmand ca anul acesta sa reiau cursurile. Doar ca acum sunt insarcinata si in octombrie urmeaza sa nasc. In acest caz pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului, avand in vedere ca am 12 luni de studii neintrerupte in ultimele 24 de luni de dinaintea nasterii copilului? Sunt obligata sa reincep cursurile sau pot renunta de tot la studii?"
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului? Suzana.iuliana Suzana.iuliana Buna seara.....sunt insarcinata in 23 de saptamani iar anul trecut am terminat scoala postliceala cu cursuri la zi....acum m-am inscris din nou la alta ... (vezi toată discuția)