avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... deschiderea la strada
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

deschiderea la strada

am un teren cu o latime de 11m liniari cu deschidere la strada tot de 11m liniari.Pot sa imi construiesc o casa?Cat trebuie sa fie deschiderea la strada pentru autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 23:46, 28 Octombrie 2009
pisi15 a scris:
am un teren cu o latime de 11m liniari cu deschidere la strada tot de 11m liniari.Pot sa imi construiesc o casa?Cat trebuie sa fie deschiderea la strada pentru autorizatie de constructie?

Buna ziua,
In general, in aproape toate localitatile, PUG si PUZ prevad ca lungimea minima a deschiderii la calea publica sa fie de cel putin 12,00 ml
Totusi, exista si exceptii.
Solicitati la Primaria teritoriala un "Certificat de urbanism".
Cu stima,
Expert judiciar Eugen Marcov

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa mica, lemn, paianta irina4041 irina4041 vreau sa construiesc pe un teren intravilan, arabil, o casa foarte mica, din paianta, sau \"sendviciuri\"si trebuie sa stiu daca exista vreun fel de ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol a unui teren arabil ?????????? LiviaM LiviaM Buna! Detin un teren intravilan conform mentiunii din certificatul de urbanism si a CF-ului insa la categoria de folosinta in CF apare ca arabil, ce documente ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)