avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agresare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agresare la locul de munca

Bună ziua am și eu o întrebare ce sa fac sau cum sa fac sa nu mai fiu agresat verbal de care unii dintre colegii de serviciu? Asta fără să le spun ceva gresit sau sa le fac vreun rău pur și simplu îmi văd de treaba mea .
Și pe lângă faptul că mă agresează mă mai și acuză că sunt pârâcios și turnător și mă amenința mereu as vrea să știu și eu cum pot proceda pe cale legală în această situație .Va mulțumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 1 Mai 2018
Buna ziua!

Inregistrati-l si mergeti la politie, daca va ameninta cu ceva. Sau daca va jigneste, inregistrati-l si cereti daune morale la judecatorie.

Cu stima.
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire si jigniri la locul de munca smoothcoder smoothcoder Buna ziua. Sunt profesor la un liceu de stat si de ceva vreme un coleg de munca a facut o fixatie pentru mine, in sensul ca doreste sa-mi faca rau pe orice ... (vezi toată discuția)
Hartuire permanenta marijuan marijuan Angajatorul are dreptul de a ma asalta mereu cu dispozitii, anunturi, mesaje prin care mi se trimit cereri de situatii statistice, informari legate de ... (vezi toată discuția)
Un lider sindicat are voie sa hartuiasca un angajat ?? mateiclaudiamiha mateiclaudiamiha Un lider sindicat , are voie sa hartuiasca un angajat fara motiv palpabil ?? Adica nu are haine corespunzatoare , nu arata ok , nu ii place fata lui ..etc ??? ... (vezi toată discuția)