avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire permanenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire permanenta

Angajatorul are dreptul de a ma asalta mereu cu dispozitii, anunturi, mesaje prin care mi se trimit cereri de situatii statistice, informari legate de serviciu, prin 2 grupuri internet la care am fost obligat sa ma inscriu, si sa faca asta de dimineata pana seara? Practic, cele 1400 de mesaje in mai putin de 2 luni doar pe unul din grupuri imi creeaza o stare de stres insuportabila, Nu pot beneficia de timpul meu liber de vreme ce in fiecare zi mi se reaminteste, la orice ora, despre serviciu? Nu am un minim confort psihic in timpul liber, practic nu pot spune ca am timp liber daca in fiecare zi mi se reaminteste, la orice ora, ca lucrez acolo si trebuie sa fac ceva?
Deja nu pot dormi fara medicamente, si nu o pot duce asa un an intreg.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
marijuan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 24 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...

Ce înseamnă hărţuirea morală la locul de muncă. Paşii pe care poate să-i urmeze un angajat român agresat psihic de şeful lui
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedezi cu stresul și presiunea pusă asupra ta , la locul de muncă? A1n2a3 A1n2a3 Bună ziua! Mama mea lucrează în cadrul unei instituții private , unde , de ceva timp , patronul pune presiune asupra ei , în sensul că o încărca cu ... (vezi toată discuția)
Probleme la locul de munca brazvan brazvan Buna ziua, De ceva timp ma simt hartuit la locul de munca de directorul firmei si \"seful\" ierarhic superior prin diverse forme, spre exemplu, seful meu nu ... (vezi toată discuția)
Hartuire permanenta bogdan2305 bogdan2305 Salutare, Vreau să vă spun că sunt plin de nervi. O să vă relatez pe scurt povestea, astfel încât să înțelegeți de ce s-a ajuns la capitolul ... (vezi toată discuția)