avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet kinetoterapie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet kinetoterapie

Ce autorizatii sunt necesare pentru deschiderea unui cabinet de kinetoterapie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 1 Mai 2018
In primul rand trebuie sa detineti diploma de kinetoterapeut si aviz de libera practica emis de DJSP. Pentru a primi permis de libera practica aveti nevoie de spatiu amenajat corespunzator si de dotarile necesare pentru a practica meseria.
Inregistrati o firma la Registrul comertului unde completati declaratii pe propria raspundere ca sunt realizate masurile dpvs sanatate, mediu, sanitar-veterinare, securitate si sanatate in munca.
In baza certificatului de inregistrare firma si a certificatelor constatatoare emise pentru fiecare din declaratiile date aveti nevoie de autorizatie de la primarie plus inregistrare la directia de taxe si impozite.
Declarati activitatea la ANAF.
In functie de locatie, cai de acces, etc. este posibil sa aveti nevoie de aviz/ autorizatie de la ISU-psi.
In baza declaratiilor date pe propria raspundere puteti primi vizita inspectorilor statului pentru a verifica in teren ca cele declarate sunt realizate in teren.
Idee de afacere pentru 2017: Cabinet de kinetoterapie cu finanțare nerambursabilă
www.avocatnet.ro/articol_451...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto Vrabiedanut Vrabiedanut Ce avize, aprobări, etc , sunt necesare pentru amplasarea unei spălătorii auto self service pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare a unui salon de masaj andreea_motoc andreea_motoc Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic , reflexoterapie , terapeutic, ... (vezi toată discuția)
Avize intreprindere individuala Romantiberiu10 Romantiberiu10 Buna ziua am o firma cu forma juridica intreprindere individuala .codul caen 9602 coafura si alte activitati de infrumusetare.cand am infiintat-o avocatul mi-a ... (vezi toată discuția)