avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avize intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avize intreprindere individuala

Buna ziua am o firma cu forma juridica intreprindere individuala .codul caen 9602 coafura si alte activitati de infrumusetare.cand am infiintat-o avocatul mi-a spus ca pe baza unei declaratii pe proprie raspunde si pe baza certificatului de integistrare nu mai sunt necesare avize de la DSV ...DSP etc.este adevarat?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:18, 13 Decembrie 2017
Prin declaratiile pe proprie raspundere, s-a bifat pe formulare ca sunt indeplinite conditiile legale din punct de vedere securitate si sanatate in munca, sanitare, sanitar-veterinare si de mediu. In baza acestor declaratii, la cerere, ati primit/ puteti primi certificate constatatoare pentru fiecare domeniu in parte.
Puteti fi controlat de oricare din institutiile abilitate ale statului (ITM, DJSP, DJSV, Agentia de mediu) care sa verifice modul cum s-au realizat si se respecta prevederile legale pentru care ati pus bifa pe declaratii. Daca nu se confirma in teren realizarea/ respectarea conditiilor legale puteti fi amendat contraventional. Sensibile pot fi controalele pe linie de sanatate si ssm.
Pentru ISU-SU aveti nevoie de aviz/ autorizatie de functionare, in functie de locatia firmei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii infiintare magazin mixt kokolyko kokolyko Buna ziua, Inteleg ca pentru infiintarea magazinului mixt este nevoie, pe langa srl, de anumite autorizatii (dsp, dsv, PSI, mediu). Dupa infiintarea ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin? darmada darmada Va rog sa-mi spuneti ce acte si ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin in care se comercializeaza papetărie,birotica, mercerie? O sa fie și xerox ... (vezi toată discuția)