avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie neautorizata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie neautorizata

Buna seara.Am si eu o problema cu o constructie a unui vecin si as vrea sa stiu daca pot reclama acest fapt:
Detin un apartament la parter intr-o cladire cu 9 apartamente in Busteni /Prahova.Problema a aparut cand vecinul si-a acoperit terasa cu platforma de lemn pe stalpi pusi peste balustrada de lemn existenta,acoperindu-mi partial vederea catre exterior .Are voie sa faca acest lucru fara autorizatie si/sau fara acordul celorlalti locatari?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2018
danny61, utilizator
Cel mai recent răspuns: danny61 , utilizator 12:11, 2 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului trebuie sa solicite si sa obtina autorizatie de ctie. de la primarie.
Mulțumesc foarte mult.Să aveți o zi frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperis partial balcon. buna ziua! ce demersuri trebuie facute pentru acoperirea partiala ... Cinderella007 Cinderella007 Buna ziua! Ce demersuri trebuie facute pentru acoperirea partiala cu plexiglas a balconului intr-un bloc nou? Balconul este construit la parter in exterior si ... (vezi toată discuția)
Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)
Terasa/ foisor fara autorizatie ContSters353462 ContSters353462 Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 8 apartamente.Al meu se afla la parter,iar gradina din fata blocului,cat tine apartamentul meu,este in proprietate ... (vezi toată discuția)