avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie neautorizata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie neautorizata

Buna seara.Am si eu o problema cu o constructie a unui vecin si as vrea sa stiu daca pot reclama acest fapt:
Detin un apartament la parter intr-o cladire cu 9 apartamente in Busteni /Prahova.Problema a aparut cand vecinul si-a acoperit terasa cu platforma de lemn pe stalpi pusi peste balustrada de lemn existenta,acoperindu-mi partial vederea catre exterior .Are voie sa faca acest lucru fara autorizatie si/sau fara acordul celorlalti locatari?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2018
danny61, utilizator
Cel mai recent răspuns: danny61 , utilizator 12:11, 2 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului trebuie sa solicite si sa obtina autorizatie de ctie. de la primarie.
Mulțumesc foarte mult.Să aveți o zi frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)
Terasa/ foisor fara autorizatie ContSters353462 ContSters353462 Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 8 apartamente.Al meu se afla la parter,iar gradina din fata blocului,cat tine apartamentul meu,este in proprietate ... (vezi toată discuția)
Demolare perete din cărămidă dintr-un spatiu comercial daniel26101980 daniel26101980 Detin un spatiu comercial situat la parterul unui bloc, cu regim de P+3, anul construirii 1983. Blocul este construit din caramida cu goluri si din stalpi/ ... (vezi toată discuția)