avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terasa/ foisor fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terasa/ foisor fara autorizatie

Buna ziua.
Locuiesc intr-un imobil cu 8 apartamente.Al meu se afla la parter,iar gradina din fata blocului,cat tine apartamentul meu,este in proprietate privata,conform actului de vanzare-cumparare.Mi-a fost vanduta o data cu apartamentul,este parcela separata.In iunie 2014 am construit pe o platforma de beton deja existenta la cumparare, o terasa/foisor pe structura de lemn,cu acoperis de lemn si bituminos,fara fundatie.Blocul este duplex cu casa dezvolatorului,iar la cumparare acesta a fost de acord sa dau joc o parte din gardul existent si sa zidesc cu bca,cat tine terasa,in locul gardului.
Acum se pare ca nu mai recunoaste si il deranjeaza terasa.
Pentru aceasta am nevoie de autorizatie?Dar de acordul lui?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:44, 24 Aprilie 2015
Avand in vedere ca edificiul construit de dvs se afla amplasat pe o platforma de beton,ca acesta nu este precizat in cartea tehnica a constructiei si nici la ocpi,este necesara executarea de proiect tehnic,autorizatie constructie,certificat urbanism,receptie lucrare,garantie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua tuturor,,,am construit din lemn pe o platforma de ... elvis gosav elvis gosav Bună ziua tuturor,,,am construit din lemn pe o platforma de beton,cu un singur perete(gard bca),fără alți pereți,doar stâlpi de lemn,destinație ... (vezi toată discuția)
Gard delimitare vecin Cristianhurezan Cristianhurezan Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti,daca se poate la urmatoarea problema: am cumparat,un apartament ,intr-o casa familiala,la parter;detinem in ... (vezi toată discuția)
Gard cu fundatie Anda220061981 Anda220061981 Buna ziua! In 2015 am cumpărat o casa care avea gardul cu fundatie din beton si ridicat cca 80 cm de la sol apoi in completarea lui un sus erau sipci de lemn ... (vezi toată discuția)