avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua tuturor,,,am construit din lemn pe o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua tuturor,,,am construit din lemn pe o platforma de ...

Bună ziua tuturor,,,am construit din lemn pe o platforma de beton,cu un singur perete(gard bca),fără alți pereți,doar stâlpi de lemn,destinație garaj,,,este necesara autorizație?mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Terasa/ foisor fara autorizatie ContSters353462 ContSters353462 Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 8 apartamente.Al meu se afla la parter,iar gradina din fata blocului,cat tine apartamentul meu,este in proprietate ... (vezi toată discuția)
Unde se poate face reclamatie? baza baza unde pot face reclamatie vecinului meu care a construit pe hotar si a depasit hotarul cu 20 de cm ( turnand beton ), si a ridicat un zid pentru garaj, si-a ... (vezi toată discuția)
Construirea soproanelor,magaziilor,etc costania costania in 2009 am construit peste un cotet de porci din boltari,un sopronpa stalpi de lemn,capriori si cu pereti de scandura-blana,acoperita cu tigla,si jos placa de ... (vezi toată discuția)