avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde se poate face reclamatie?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde se poate face reclamatie?

unde pot face reclamatie vecinului meu care a construit pe hotar si a depasit hotarul cu 20 de cm ( turnand beton ), si a ridicat un zid pentru garaj, si-a facut autorizatie de constructie pe o cladire care este la un metru de hotar, cu fereastra, dar in plan nu are, iar in continuarea acestei cladiri si-a construit acest garaj din BCA, iar pe planul vechi apare ca o aplecatoare(depozit de lemne) iar acum l-a transformat in garaj. mi-a stricat poarta care avea balamale si si-a facut stalp de beton zidit.
mentionez ca vecinul meu a cumparat de la tatal lui 3450mp, iar pe titlul de proprietate are 2800mp. cum procedez?
Cel mai recent răspuns: baza , utilizator 18:11, 6 Septembrie 2013
Sesizati oficial serviciul urbanism din primaria locala
si cu raspunsul dat , de la primarie , in cazul in care nu sunt multumit de raspunsul dat ( si mai ales ca acum primaria aproape ca nu mai are nici-un rol, decat de impacare), unde ma pot adresa ?am facut aceasta sesizare, va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa magazie lemne MihaiErik MihaiErik Bună ziua, stăm într o curte comuna în Brașov, și deținem 4 magazii de lemne construite în 1977 fără autorizație, care au fost transformate în ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie de constructie Sheba111 Sheba111 As vrea sa stiu ce demersuri pot face ca sa \"scap\" de o constructie (mai exact etaj) facuta de vecinul meu, constructie pt care nu are autorizatie de ... (vezi toată discuția)
distanta legala dintre doua case ctcristina ctcristina va rog un raspuns urgent, peretele casei mele este hotar casa vecina fiind construita acum 10 ani fara acordul cu manevrele facute in Romania ,a mea de 48 ani ... (vezi toată discuția)