avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie de constructie

As vrea sa stiu ce demersuri pot face ca sa "scap" de o constructie (mai exact etaj) facuta de vecinul meu, constructie pt care nu are autorizatie de constructie, nu indeplineste cele mai elementare elemente de siguranta (pe o lungime de 16 m de zid din BCA nu are niciun stalp de beton), imi retine lumina din curtea interioara (asta-iarna a putrezit podeaua din lemn de pe terasa din curtea interioara) plus ca orice vorbim in curte se aude perfect la vecini, si invers, bine-nteles. Am sesizat Primaria locala care mi-a raspuns sec ca proprietarul declara ca etajul a fost ridicat acum 3 ani iar "fapta" s-a prescris conform art. 31 din Legea 50/1991. Adica..eu voi locui toata viata cu cladirea aia in capul meu si voi vorbi in soapta si voi purta dopuri pt urechi ca sa nu aud cum urla muzica la vecini??X-(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:09, 20 Iulie 2017
Sesizati oficial inspectoratul de stat in constructii si directia corp control din primaria locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate face reclamatie? baza baza unde pot face reclamatie vecinului meu care a construit pe hotar si a depasit hotarul cu 20 de cm ( turnand beton ), si a ridicat un zid pentru garaj, si-a ... (vezi toată discuția)
Constructie gard bca danielasz danielasz Buna ziua, As avea si eu o nelamurire...casa noastra este situata pe linia de hotar,mai precis coltul de la strada este exact pe linia de hotar iar in spate ... (vezi toată discuția)
Anexa magazie lemne MihaiErik MihaiErik Bună ziua, stăm într o curte comuna în Brașov, și deținem 4 magazii de lemne construite în 1977 fără autorizație, care au fost transformate în ... (vezi toată discuția)