avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gard cu fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gard cu fundatie

Buna ziua! In 2015 am cumpărat o casa care avea gardul cu fundatie din beton si ridicat cca 80 cm de la sol apoi in completarea lui un sus erau sipci de lemn lacuite prinse intre ele din loc in loc cu bare de fier înfipte în construcția de beton de la baza. Eu am indepartat sipcile de lemn si am înălțat gardul cu prefabricate din BCA la care le-am băgat armătura din fier( pe lângă barele existente), am tencuit gardul si am dat decorativă. Intrebare: la aceasta lucrare trebuia sa cer aviz? Si daca merg acum care sunt urmările, ce acte imi trebuie? Va rog sa ma îndrumați! Va Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Bogdan_86 , utilizator 19:22, 12 Octombrie 2018
Buna seara!
Va puteti interesa la primarie si va spun ei daca era nevoie sau nu de autorizatie.

Pentru o cu totul alta lucrare, primaria ne-a transmis daca nu se modifica forma, destinatia si dimensiunile obiectivului deja existent, nu este nevoie de autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Reconstructie gard c2004 c2004 Am nevoie de autorizatie de constructie? Gardul existent este din fundatie de beton la nivelul pamantului,stalpi din teava si sipci de lemn. Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am casa cu fata la dn1. intre sosea si gardul casei ... lola39 lola39 Buna ziua. Am casa cu fata la DN1. Intre sosea si gardul casei sunt maxim 2 metri de trecere pietonala. Gardul din fata casei este din sipci de lemn. Vreau sa ... (vezi toată discuția)