avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract

Pe 20 apr.2018 m-am portat in Telecom. Am achizitionat un telefon . Nici azi portarea nu functioneaza. Zic (la reclamatii 1234) ca sa incerc cartel in alt telefon, etc. Vreau sa reziliez contractual, sa restitui telefonul si sa scap de aceasta societate. Cum procedez legal. La reclamatii mi-se spune sa negociez la magazine. Multumesc pentru raspuns.

-editare date personale-
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Vodafone reziliere contract pentru neindeplinirea contractului din partea lor opreasorin2@gmail.com opreasorin2@gmail.com Buna ziua . In dec 2024 m-am portat de la DIGI la VODAFONE pentru 4 tel mobil. Am beneficiat de un bonus pentru portare in val de cca 800 euro, In acelasi ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)
Cale amiabila sau judecata? alexoiu alexoiu Buna ziua, As dori sa va prezint o situatie si sa ma sfatuiti va rog ce ar trebui sa fac. Am (sau am avut, veti vedea de ce zic asa) un abonament la ... (vezi toată discuția)