Sunteti responsabil ca actual proprietar pentru toate cotele de intretinere neplatite. Va trebui sa va intelegeti cu fostul proprietar pentru luna "decalata neplatita" in afisarea intretinerii. Pentru fondul de rulment cereti o copie a chitantei/ PV de eliberare a fondului de rulment catre fostul proprietar si daca vi se verifica acest lucru, atunci trebuie sa va formati propriul fond de rulment cu asociatia, in valoarea lunii celei mai scumpe din ultimul an ( chiar daca nu ati locuit Dvs acolo)
A, si nu e obligat administratorul sa va dea ceva la mana ca va cere intretinerea.- Este afisata la avizier ca datorie si trebuie platita de cel care are calitatea de proprietar - are valoare de factura
Fostul proprietar este in Franta stabilit,nu pot sa ma inteleg cu el, apartamentul a fost cumparat prin agentie si contractul de vanzare cumparare semnat prin procura data unei persoane. Nu inteleg de ce trebuie sa platesc ce au consumat alte persoane, proprietar fiind din 1 martie, intretinere pe februarie am platit si unde am stat si stau inca, la fostul apartament. Nu era normal sa s opreasca din fondul de rulment luna februarie? Adminul stia ca luna februarie trebuie achitata, doar a eliberat adeverinta pe 21 februarie, clar nu am beneficiat eu de utilitati, au beneficiat chiriasii care au stat acolo. Chiar nu se poate face nimic? Chiar nu pot sa platesc ce au consumat alte persoane.
~ final discuție ~