avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despărțire cuplu in concubinaj cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despărțire cuplu in concubinaj cu minor

Bună seara.sunt de mai multi ani într-o relație de concubinaj. dar nu mai pot continua.El este agresiv și verbal și fizic mai ales cînd bea.Traiesc tot timpul cu frică și nesiguranță.I-am spus că nu mai vreau sa fiu cu el.Problema e că avem un copil de 2 ani pe care a zis că nu mi-l lasa și mă amenință cu faptul că am probleme de sănătate diabet și atacuri de panica.Pentru scandal cu băutură a fost și poliția.Ce mă sfătuiți!!?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:08, 1 Mai 2018
Buna seara,
1. gasiti unde sa stai CU COPILUL in siguranta.
2. Solicitati URGENT in instanta stabilirea domiciliului minorului la dumneavoastra.
3. Solicitati, daca este cazul, mai ales ca aveti si procesul verbal al interventiei politiei, emiterea unui ordin de protectie.
4. Nu are importanta starea dumneavoastra de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - imposibilitate plata sulta Am divortat in februarie 2013 iar procesul de partaj s-a finalizat in 2019.Am doua fete care numai eu le-am intretinut,fostul sot .avand grija numai de ... (vezi toată discuția)
Divort, autoritate parinteasca Morosanu andreea Morosanu andreea Bună tuturor... Am nevoie de sfaturile voastre căci sunt disperata. Sunt căsătorită de 6 ani si am o minune de băiețel de 5 anișori... Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea si eu nevoie de cateva sfaturi si indrumari ... Floris255 Floris255 Buna ziua, As avea si eu nevoie de cateva sfaturi si indrumari Am 27 de ani si locuiesc impreuna cu parintii mei, bunica si fratele meu de 16 ani. Tatal ... (vezi toată discuția)