avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Acord de confidențialitate
Discuție deschisă în Executare silită

Acord de confidențialitate

Eu am semnat ulterior angajării un acord de confidențialitate cu firma la care am lucrat...in acesta scria sa nu dezvălui secrete comerciale, etc....eu am încheiat relațiile de muncă cu firma respectiva dar le am făcut sesizări la mai multe instituții ale statului pt că încălcau legea....mă pot executa pt suma din acordul de confidențialitate daca se dovedește că sesizările mele au fost întemeiate și că s a încălcat legea de firma respectiva?
Acordul de confidentialitate nu are legatura cu sesizari la institutii ale statului.
Acordul de confidentialitate protejeaza fostul angajator in situatia in care divulgati secrete comerciale catre ale companii cu acelasi obiect de activitate. Nu are legatura cu sesizarile pe care le-ati transmis catre institutii.
Tocmai aici este problema pt că firma mea angajatoare spune că am încalcat acordul de confidențialitate când am spus despre anumite lucruri ilegale in sesizari și de atunci tot mă amenința că mă vor face să plătesc daune pt diversele lor intreruperi de activitate datorate controalelor. Ce spuneți au cum face asta?
Prin acordul de confidențialitate m am angajat să păstrez secreta orice informație dobândită în timpul serviciului de orice natura și să nu dezvălui aceasta informație nimănui fara acordul angajatorului....deci cred că nici diverselor organe de control.
veti transa problema in instanta, unde nu vor avea castig de cauza, mai ales daca se dovedesc intemeiate motivele sesizarilor si nu facute fara rost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal lillyanna_t lillyanna_t Eu am făcut niște sesizări la diverse instituții ale statului cu privire la activitatea firmei unde am lucrat..in sesizare sau ulterior eu le am cerut în ... (vezi toată discuția)
Sesizare anspdcp bizbiz bizbiz Buna ziua. Am nevoie de o informatie. In firma la care am lucrat au fost anumite nereguli si angajatorul mi-a produs un prejudiciu material prin prelucrarea ... (vezi toată discuția)