avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu mai pot să plătesc rata întreagă la bancă, iar ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu mai pot să plătesc rata întreagă la bancă, iar cererea de restructurare credit mi-a fost respinsă. Dacă achit lunar, dar parțial, mi se poate pune poprire pe salariu?

Buna ziua am un credit de nevoi personale pe 5 ani achit o rata de 950 lei lunar de 1,5 ani insa numai imi pot permite sa platesc toata rata am facut cereri de restructurare si mi.sau respins fara motiv mentionez de 3 lumi achit lunar suma de 650 lei lunar intrebarea este daca eu achit lunar aceasta suma chiar daca nu este toata rata lunara imi poate pune poprire pe salariu?
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 17:46, 22 Mai 2018
In mod normal, daca nu ajungeti la 3 rate intregi neachitate, nu veti ajunge la executare si la poprirea conturilor, insa mai depinde si de institutia de credit; institutiile financiare nebancare s-ar putea sa aiba alte reguli.
Buna ziua "Ady1923".
Am inteles, din prima dumneavoastra postare pe acest forum/site, ca s-ar face vorbire despre acordarea unui credit de catre o "banca comerciala".
Am inteles gresit, cumva ???



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite la banci ana93 ana93 va rog ajutati-ma cu un raspuns! am lucrat la o firma care a inceput sa aiba probleme si in mai 2006 mi s-a desfacut contractul de munca prin acordul ... (vezi toată discuția)
De 1 an nu mai pot tine pasul cu ratele si dodolica dodolica dupa reducere de 25 % nu am mai putut plati ratele si am intrat la biroul de credite. pentru ca am mai putin de 1un an si sub 1000 de euro bancile nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot face fata financiar unei rate imense la banca. AAnalyaa AAnalyaa Am un credit imobiliar ipotecar cu o rata lunara de 460 CHf pe care nu o mai pot plati. In cazul in care ma vor executa silit,apartamentul va fi scos la ... (vezi toată discuția)