avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

buna ziua, cum procedez pt a face succesiunea cu fratele meu in urma decesului parintilor ?mama a decedat in 2000 iar tata in 2007 , succesiunea dupa mama am facut o acm trebuie sa impart cu fratele meu .la noi in localitate au fost cei de la cadastru si am dat planurile cadastrale ale pamanturilor si ale casei plus titlul de proprietate al tatei ,pe care le aveam facute , ce trebuie sa fac acum ?si cat ma va costa ? multumesc anticipat . eu sunt din baleni jud dambovita . multumesc !
Cel mai recent răspuns: khiry06 , utilizator 10:58, 2 Mai 2018
Buna ziua,
Mergeti cu fratele la notarul la care ati dezbatut succesiunea de pe mama si dezbateti succesiunea de pe tata.
Daca nu aveti titlul de proprietate nu va va dezbate succesiunea.
Solicitati celor de la cadastru restituirea acelor titluri.
dar am originalele , acolo am dat doar copii , imi puteti spune si catma va costa ?
pot merge si la un alt notar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire - cum intram in posesia documentelor necesare? moisa simona moisa simona Va rog ajutatima ,tatal meu a decedat acum 1an si4 luni ,in familie mai sunt o mama un frate si doua surori( cu mine 2), toti majori ,intrebarea este cum se ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune im82 im82 Bună ziua, Mama a decedat anul trecut. Încă nu am dezbătut succesiunea. În numele părinților dânsei și probabil pe numele tuturor copiilor acestora ... (vezi toată discuția)