avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Expulzare
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Expulzare

Bună ziua ! Când se poate cere expulzarea (Spania) până la proces în timpul procesului , după sentință ? Acuzați violență , violență în prezența minorilor , viol . Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:32, 6 Mai 2018
Autoritatile spaniole pot lua o masura administrativa de a interzice accesul unui strain pe teritoriul Spaniei. Confom dreptului european, aceasta decizie trebuie sa fie justificata, rezonabila, proportionala cu gravitatea faptelor comise sau a pericolului potential. Aceasta decizie poate fi apelata in trei instante inainte de a ramane definitiva. Deci daca angajati un avocat, expulzarea ar putea urma dupa cativa ani buni de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradare din spania in romania milimili milimili prietena mea executa o pedeapsa in Spania, pentru trafic international de droguri(nu stiu pentru cat timp). Este posibil ca dupa ispasirea pedepsei sa fie ... (vezi toată discuția)
Necompetenta judecari incredintari copiilor romani in ue stefanspania stefanspania INTREBARE !!Daca un stat comunitar (contractant )respectiv (Spaniol )aplica masuri de protectie a drepturilor parintilor (mamei sau tatalui ) si a ... (vezi toată discuția)
Interdictie in germania din 1994 cristicc cristicc fratele meu a fost expulzat din germania cu avionul in 1994 si pana in prezent nu a mai fost.Pe pasaport are data cand incepe interdictia dar nu are perioada ... (vezi toată discuția)