avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diminuare post în învățământ
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diminuare post în învățământ

Bună ziua,

Este legal că pe baza unei adrese primite de la Inspectoratul Școlar Județean, în care se solicită diminuarea posturilor didactic auxiliar să diminueze postul de contabil șef la o școala gimnazială, în timp ce contabila este în concediu de creștere a copilului și ISJ nu solicită diminuarea postul de contabil doar diminuarea posturilor didactic auxiliar cu 0,5 post?
Care este baza legală pentru normarea funcțiilor didactic auxiliar și nedidactic?

Alte discuții în legătură

Punere in aplicare hotarare judecatoreasca ana_ola65 ana_ola65 Buna ziua, Cu respect ma adresez dumneavoastră, rugandu-vă sa-mi indicați care sunt pasii necesari sa-i fac pentru punerea în plata a unei sentinte ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare spor sef birou sau sef serviciu ElenaMarc ElenaMarc Lucrez la o scoala gimnaziala pe postul de contabil sef, incepand cu 1 ianuarie 2014 mi-a fost taiat sp. de conducere pe baza OUG 77/2013 si a Legii bugetului ... (vezi toată discuția)
Incadrare personal didactic ctimss ctimss Vreau sa va cer parearea privind cumulul de functii personal didactic auxiliar din invatamant. La scoala la care lucrez o persoana didactic auxiliar are ... (vezi toată discuția)