avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Conditii acordare spor sef birou sau sef serviciu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Conditii acordare spor sef birou sau sef serviciu

Lucrez la o scoala gimnaziala pe postul de contabil sef, incepand cu 1 ianuarie 2014 mi-a fost taiat sp. de conducere pe baza OUG 77/2013 si a Legii bugetului de stat. Pot sa pastrez sp. conducere conf.OUG 77/2013, art.3 in cazul in care am in subordine 5-7 functii de executie? In unitate personalul nedidactic este compus din: secretar sef, laborant, bibliotecar, administrator (pers. didactic auxiliar), femei de serviciu, muncitori. Administratorul are prin fisa postului in subordine muncitorii si femeile de serviciu fara a beneficia de spor conducere.
Poate sa fie constituit sef birou sau sef serviciu, atribuindu-se in subordine persoanele de mai sus?
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:49, 4 Februarie 2014
[ link extern ]

Ar trebui ca toate posturile de executie sa aiba atributii financiar-contabile. Nu pot avea atributii de gestionare a bugetului laboranta, bibliotecara, femeile de serviciu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare post în învățământ ContSters471617 ContSters471617 Bună ziua, Este legal că pe baza unei adrese primite de la Inspectoratul Școlar Județean, în care se solicită diminuarea posturilor didactic auxiliar ... (vezi toată discuția)
Cum e corect sa fie interpretat acest text din lege ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am o intrebare de natura tehnica - e un subiect care, din cate cred, a fost studiat la Drept. Acem doua categorii de personal: personal ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)