avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?

poate creaza Admin-ul un sistem de a face sondaje aici pe site.
poate exista si nu stiu eu.


voi pe cine ati vrea presedinte?;)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
MYRA CIMPEAN , Avocat
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 23:01, 22 Noiembrie 2009
Fac parte dintre cei nehotarati si dezamagiti: nu prea stiu pe cine, dar stiu :(ca nu merita niciunul!
Se poate crea un modul de sondaje, ma intreb unde sa-l mai puna, de aglomerata ce e pagina de front a forumului....(?).. :)
..........................
Categoric ma voi duce la vot si.....ii voi taia pe toti, in semn de protest ca niciunul din ei, din punctul meu de vedere nu e demn de a sta pe fotoliul de la Cotroceni, reprezentand acest popor umilit si nedreptatit de partidele si gastile care ii sustin:
- il voi taia pe Basescu, care-i are in spate pe "asfaltatori si bordurieri", pentru ca nu vreau sa mai traiesc intr-o tara fara autostrazi si drumuri;
- il voi taia pe Geoana, manevrat de alde neica Iliescu, "almanahe", "baroni locali", pentru ca nu vreau sa mai traiesc intr-o tara a "feudelor";
- il voi taia pe Antonescu, manevrat consistent de Patriciu si gasca lui politica, pentru ca nu m-a lamurit asupra vreunei realizari de-a lui de cand se afla in politica, in afara de a fi invatat sa vorbeasca "discursuri" si care e in stare sa muste mana care i-a dat o bucata de paine (acelasi Patriciu, de care incearca sa se dezica, acum pe ultima 100 m);
- il voi taia pe Oprescu, care nu stiu pe cine are in spate, dar pe care vreau sa-l consemnez la primarie, fie si pentru faptul ca si-a dorit-o foarte mult si pentru ca m-am saturat ca aceasta functie sa fie permanent o platforma de lansare a presedintilor si prim-ministrilor...si Bucurestiul sa ramana "o vesnica speranta"...
- il voi taia pe Vadim, manevrat puternic de amintirea si naravurile tineretii sale ceausiste, de meserie farseur si clovn public.
- ii voi taia si pe restul care, din punctul meu de vedere, nu au nici macar anvergura politica locala, necum nationala....
@elga50
Cata dreptate aveti!
Dar chiar nu se gasesc "oameni" mai buni si din partide?
Mai buni din partide in niciun caz!Fara partid,fara sustinere nu ar avea nicio sansa!Poate alegem dintr-un rau mai mare unul mai mic.:sorry:
Problema nu e sa se gaseasca altii mai breji in partide, dupa opinia mea, ci sa se gaseasca Bratieni al anului1866, sa se gaseasca minti luminate care sa creasca si sa dezvolte in partidele lor resurse sanatoase politic pe care apoi sa le arate lumii.

Uitati-va la aceleasi caricaturi sordide, cultivate vesnic de televiziuni, gangavi si sforaitori, catevenci guralive, ofuscate vesnic ca altii au alte pareri decat ele, ma uit cu uimire cum apar alte si alte ţaţe din parlament si sunt difuzate ziua-namiza mare, spre deliciul publicului de mahala.

Dumnezeule mare!!!! Cum vreti sa apara altii mai buni? Mai buni, ziceti? Ar trebui sa fie altfel, nu mai buni. Cine i-ar lasa sa iasa-n fata? Base, Geoana, Antonescu, Vadim? Si ei ce sa faca? Sa se dea la o parte dupa ce au apucat osu-n colti?

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)