avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?

poate creaza Admin-ul un sistem de a face sondaje aici pe site.
poate exista si nu stiu eu.


voi pe cine ati vrea presedinte?;)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
MYRA CIMPEAN , Avocat
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 23:01, 22 Noiembrie 2009
Eu merg pe Antonescu principalul motiv fiind ca ar fi cam cel mai decent individ in acest trio "formidabil"
Problema este ca nu va intra in turul doi si "eu atunci cu cine votez?" ca de dus ma duc si la turul doi.
Cu cine ramane.:O
Sa revin
Eu sunt de parere ca ar trebui sa iesim din capcana de a face o legatura asa de mare intre candidati si partidele care- i sustin si din care provin. Nu cred ca vreun presedinte va putea sa influenteze comportamentul marilor parveniti si profitori postrevolutionari. Sa ne detasam un pic si sa- i judecam ca indivizi. Am avut trei presedinti cu personalitati total diferite si in spatele lor “totul a mers uns”. Iliescu fie ca sunteti de acord sau nu cu mine, dincolo de mineriade, mentalitate comunista, etc., a fosr intr- adevar “sarac si cinstit”, iar in spatele lui a inflorit toata floarea cea vestita a defunctului regim. Pe Constantinescu l- au invins structurili. In timpul lui Basescu cred ca au fost chiar ocrotiti. Eventual au aparut mari rivalitati intre Golden Blitz si Grivco.
Dupa parerea mea componenta externa este esentiala in prestatia lor. Iliescu a reusit sa- si revina( greu) dupa mineriade, si ne- a reprezentat apoi suficient de onorabil. Constantinescu( care in aparenta a fost ca apa sfintita) a reusit de asemenea sa reprezinte onorabil, chiar a avut cateva actiuni externe foarte corecte, desi hotararile au fost greu de luat. A venit apoi Basescu si ne- a sifonat bine de tot imaginea. Cred ca atat Geoana cat si Antonescu au o tinuta, cultura( cel putin politica), pe scurt o prezenta care eu cred ca va putea sa ne onoreze pe plan extern. Asta trebuie sa alegem acum. De parlamentari ne vom ocupa peste 3 ani.
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2009
marius cioca, utilizator
Sunt suparata, sunt dezamagita, inca 5 ani de discutii...
Eu nu cred in rezultatele astea...imi pare rau ca traiesc in Romania!!
Cine stie ce surprize ne vor mai astepta!!!
Doresc mult succes tuturor!!!
Asa am ramas cu cel care a crestinat un musulman si cel care n-a dat-o afara pe socra-sa din casa!
Problema pentru mine ramane deschisa. Nu maine ci peste doua saptamani eu cu cine votez?
Ne meritam soarta!
:thumbdown:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)